Herontdek de smaak van brood

De bakkerij online

De online bakkerij

Een uniek concept voor bedrijven die met ons samen werken. Als werknemer van een deelnemend bedrijf heb je de kans om online brood en koekjes te bestellen, en wij zorgen voor de rest. In een paar stappen kies je je product, je leveringsdag(en) en reken je af. Jouw brood wordt voor 16u op je werk geleverd, zonder verzendingskosten.

Ontbijt in Namen

Goesting in een ontbijtje in een gezellig zaakje in het autovrije centrum van Namen? Reserveer je tafel en vergeet even hoe laat het is. Je kan bij ons ontbijten vanaf 8u en genieten van versgeperst appelsiensap, een zachtgekookt eitje, en uiteraard van ons brood en ontbijtkoeken. Er zijn een paar tafeltjes achterin de winkel, en bij mooi weer zit je op ons terras.

Ontbijt in Namen

Ons verhaal

Al vijf generaties lang houdt de familie Gilain bakkerstradities in ere. Met een receptenboekje dat zo goed als uit elkaar valt en het jongste recept dat zo’n 50 jaar oud is gaat ook Laurent, de benjamin van de familie, aan de slag. Onder het wakend oog van zijn papa en zijn grootvader ‘papy’ leert hij een stiel waar we terecht fier op zijn.

Ons verhaal