Herontdek de smaak van brood

De bakkerij online

De online bakkerij

Een uniek concept voor bedrijven die met ons samen werken. Als werknemer van een deelnemend bedrijf heb je de kans om online brood en koekjes te bestellen, en wij zorgen voor de rest. In een paar stappen kies je je product, je leveringsdag(en) en reken je af. Jouw brood wordt voor 16u op je werk geleverd, zonder verzendingskosten.

Kleine aanpassing...

Beste klanten,

We hebben beslist om ons terug volledig te concentreren op de winkel, en geen ontbijt meer aan te bieden in de zaak vanaf 30 september. Al onze producten blijven gewoon beschikbaar in onze winkels in het centrum van Namen en Salzinnes.

Wij maken van de gelegenheid gebruik om al onze klanten te bedanken met wie we hele fijne momenten hebben beleefd in onze zaak.

Tot snel in een van onze winkels!

Ontbijt in Namen

Ons verhaal

Al vijf generaties lang houdt de familie Gilain bakkerstradities in ere. Met een receptenboekje dat zo goed als uit elkaar valt en het jongste recept dat zo’n 50 jaar oud is gaat ook Laurent, de benjamin van de familie, aan de slag. Onder het wakend oog van zijn papa en zijn grootvader ‘papy’ leert hij een stiel waar we terecht fier op zijn.

Ons verhaal