ALGEMENE VOORWAARDEN

B&CO V.O.F.
La Petite Boulangerie
Chemin des Marronniers, 49
5100 WEPION
BE0655.711.684
E-mail: info@lapetiteboulangerie.be
Tel: +32495206564
Tel: +32484706188

Leveringsvoorwaarden

Alle producten die je bij ons online aankoopt worden op een met je werkgever op voorhand afgesproken plaats afgeleverd. De bestellingen zullen op deze plaats voor 16u geleverd worden. Deze plek is niet noodzakelijk bemand door iemand van B&CO of door iemand van jouw bedrijf. We rekenen in geen enkel geval leveringskosten aan. Alle bestellingen, hoe klein ook, worden gratis geleverd. Een bestelling die voor 13u geplaatst wordt kan reeds de volgende dag geleverd worden. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor vertragingen veroorzaakt door onverwachte verkeersproblemen of vertragingen veroorzaakt door onze koerierdienst.

Betalingen

Elke bestelling moet op voorhand door middel van een betaalkaart afgerekend worden. Op voedingsproducten wordt 6% btw aangerekend, op alle andere producten 21%. Er worden geen transactie- of leveringskosten aangerekend. Wij aanvaarden Visa, Mastercard, Bancontact/Mister Cash en de online betalingsapplicaties van KBC, Belfius en ING. Voor elke bestelling geldt een betalingsverplichting.

Garantie

Elk aangekocht product moet in goede staat geleverd worden. Uw broden en koekjes worden in de daarvoor voorziene brood- en koekjeszakken verpakt. Bij elke door jou geplaatste bestelling hoort een bestelbon met de aangekochte producten. In geval van een beschadiging wordt het beschadigde product de volgende leveringsdag terug opgehaald. Je kan kiezen voor een terugbetaling van het beschadigde product, of je kan ervoor kiezen om het desbetreffende product op een andere leveringsdag kosteloos geleverd te krijgen op dezelfde locatie.

Gewicht

Tenzij anders aangegeven weegt elk brood 800gr. Onze koekjes worden per 100gr verkocht. Aangezien het gaat om artisanale handgemaakte producten heeft elk brood en koekje niet exact hetzelfde gewicht. Daarom verzekeren we een minimaal gewicht van 800gr per brood en een afronding naar boven voor het totale aangekochte gewicht aan koekjes.

Allergenen

Alle allergenen van onze producten kan je terugvinden in onze allergenenlijst.

Privacy

 • Welke gegevens houden we bij?

Enkel de gegevens die je opgeeft in je profiel:

 • Voor- en achternaam
 • Je e-mailadres
 • Je telefoonnummer
 • Het bedrijf waar je voor werkt
 • Je geboortedatum
 • Waarvoor gebruiken we deze gegevens?
  • Het bedrijf waar je werkt: om te weten waar we je bestelling moeten leveren. Voor ons is het bedrijf waar je werkt het leveringsadres. Jouw naam hebben we nodig zodat jij je bestelling terug kan vinden.
  • Je e-mailadres  hebben we nodig om je te kunnen bereiken. In de eerste plaats om je de bevestiging van zowel betaling als bestelling door te sturen. Maar ook om je af en toe te informeren over hoe wij onze diensten steeds willen verbeteren. Uiteraard kan je je hier steeds op uitschrijven.
  • Je telefoonnummer: voor dringende problemen met je levering kan het zijn dat we je even telefonisch zullen contacteren, of dat we je een sms sturen.
  • Je geboortedatum: het is voor ons interessant te weten hoe oud je bent. Op die manier weten wij welke leeftijdscategorieën gebruik maken van onze website. En daar leren wij iets uit. Ook vinden we het leuk om je op je verjaardag te verrassen.
  • Klantenservice: je kan ons contacteren via ons online contactformulier, je kan ons e-mailen of je kan ons bellen.
 • Wil je je gegevens verwijderen uit ons systeem? Je kan dit zelf doen op je account pagina of je kan ons een e-mail sturen en dan doen wij het voor jou.

Herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is niet van toepassing bij het verkopen van voedingsmiddelen, dranken of andere goederen die bestemd zijn voor dagelijkse huishoudelijke consumptie en die op basis van frequente en regelmatige rondes bij de woon- of verblijfplaats, dan wel de arbeidsplaats van de consument worden afgeleverd. (Boek VI WER, art. VI.64 e.v.).